1000345_living.jpg

Zoek in ons woningaanbod

reset filters Terug naar home Toon selectie >

Verzekeren?

Heeft u uw droomhuis gevonden? Dan is het belangrijk om de nieuwe woning goed te verzekeren tegen brand, diefstal en waterschade. Wij kunnen voor u een vergelijking maken bij verschillende verzekeraars, voor de meest gunstige voorwaarden en een scherpe prijs. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een goed advies en snelle hulp bij schade.
U kunt niet alleen bij ons terecht voor een woonverzekering, maar ook alle andere verzekeringen kunt u gemakkelijk bij ons afsluiten. Zo heeft u alles goed geregeld onder één dak.

Bij Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen kunt u terecht voor alle vragen over particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen. Zij geven u graag alle aandacht en service. U krijgt hierbij de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Zij beschikken over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het keurmerk is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat een kantoor aan hoge eisen voldoet. Hogere eisen dan de Wet op het financieel toezicht verplicht, vooral op het gebied van vakbekwaamheid en klanttevredenheid. U weet zo zeker dat u te maken krijgt met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over producten van meerdere aanbieders. 

Contact

Voor meer informatie kunt u kijken op hun website: www.boudesteyn.nl. U kunt ze tevens bereiken op het telefoonnummer 038 – 3859393 of via de email via info@boudesteyn.nl

1118357_Ronald-Ketelaar.jpg
1118358_Patrick-Speetjens.jpg
1118359_patrick-Schoeber.jpg
1118360_Jos-Fidom.jpg
1118361_Ageeth-Selles.jpg