1000348_zomer.jpg

Zoek in ons woningaanbod

reset filters Terug naar home Toon selectie >

Wel of geen energielabel?

Alles voor de verkoop.....energielabel is een wettelijke verplichting alleen de sanctie onbreekt. Laat u zich daarom weerhouden van de magnifieke eigenschappen van uw woning eenvoudig en doeltreffend onder de aandacht te brengen? Bij het kopen van de wasmachine, auto of electrisch apparaat geeft het energielabel in één oogopslag een opgave van het gebruik. Bij uw woning werkt dit op dezelfde manier. Een label kent geen invloeden van buitenaf, is puur gebaseerd op materiaalgebruik, zonder rekening te houden met de wensen van de gebruiker. 

Dit is een unieke kans dit middel te gebruiken bij de verkoop. U valt direct op en kopers zien in één opslag waar ze staan. Wil de koper gaan verbeteren? Door het energielabel hebben we inzicht in de verbetermogelijkheden. We kunnen de potentiele kandidaat snel en doeltreffend voorrekenen hoe snel en eenvoudig de woning kan worden aangepakt tegen geringe investeringen.   

 Wat kost het?

Eengezins(rij)woning

€ 179,00

Hoekwoning/twee onder één kap

€ 189,00

Vrijstaande woning

€ 199,00

Woonboerderij

€ 209,00

 
Herberekenen voordat nieuwe maatregelen worden toegepast?  De berekening is GRATIS wilt u een uitgebreid overzicht in een rapportage dan betaald u hiervoor € 99,50    

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % b.t.w.