Bosweg 44

7722 HJ, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1972
Aantal kamers:
4
Isolatie:
Dubbel glas
Ligging:
In bosrijke omgeving
Aantal slaapkamers:
3
Verwarming:
Hete lucht verwarming
Woonoppervlakte:
70 m2
Aantal verdiepingen:
1
Warm water:
Geiser eigendom
Perceeloppervlakte:
3.235 m2
Garage:
Geen garage
Inhoud:
273 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Vrijstaande recreatiebungalow in de bossen aan de zuidzijde van de Vecht

ER IS VEEL BELANGSTELLING VOOR DEZE RECREATIEWONING. IN OVERLEG MET VERKOPER IS GEKOZEN VOOR EEN INSCHRIJVING MET ALS EINDDATUM MAANDAG 30 JANUARI 2023 17.00 UUR .

Deze in 1972 gebouwde recreatiebungalow staat op een geliefde locatie in de bossen tussen Dalfsen en Ommen aan de zuidelijke kant van de Vecht. Dit gebied staat bekend om zijn wandel- en fietsroutes en ligt niet ver van de vistrap van De Stuw, zodat even een rondje fietsen over de rivier geen probleem is. Er liggen meerdere wandel- en fietsroutes langs de Vecht en de locatie is dan ook zeer geliefd bij recreanten, dit met het oog op eventuele verhuur.

In dit glooiend stuk bos ligt deze gelijkvloerse bungalow op 3235 m2 eigen grond aan de Bosweg. Door zijn hogere ligging is er prachtig zicht op het lager gelegen toegangsweggetje en de eigen tuin rondom. De oprit loopt op naar de woning en een vrijstaande berging, waarnaast met gemak meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden.

Het huis is geschikt voor zeker 6 personen. Met 3 slaapkamers met 2 douche- en wasgelegenheden en 2 toiletten is er voldoende ruimte en privacy. Alhoewel de woning een echte 70’er jaren uitstraling heeft biedt deze veel potentie. Door het goede onderhoud zal voor de liefhebbers van een wat modernere uitstraling met een kleine up-date dit eenvoudig tot een verrassend resultaat leiden.

De woonkamer met zithoek en eethoek heeft aansluitend een open moderne keuken met inbouwapparatuur. Deze ruimte biedt plaats voor 6 volwassenen. Zowel in de woonkamer als keuken zijn aan alle zijden grote raampartijen waardoor er overal zicht is op de tuin. Via een tuindeur in de woonkamer is direct toegang tot het terras op het zuiden.

Achter de keuken is nog een berging met wasmachine aansluiting, kast en CV-ketel. Hier is tevens een uitgang naar de tuin.
Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals gas, elektrisch en stromend water.

Ziet u zichzelf al heerlijk zitten op het terras op deze prachtige plek, bekijk dan ook de mini-website bosweg44.nl, waarin nog meer informatie en de 3D-tour een goed beeld geven van de woning en de locatie.
Is uw interesse gewekt, maak dan een afspraak voor een bezichtiging. We laten u graag zien en voelen wat een unieke plek dit is.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie