De Stuw 36

7722 VK, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1960
Aantal kamers:
2
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Ligging:
Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving
Aantal slaapkamers:
1
Verwarming:
Gaskachels
Woonoppervlakte:
52 m2
Aantal verdiepingen:
1
Warm water:
Elektrische boiler huur
Perceeloppervlakte:
898 m2
Garage:
Carport, Geen garage
Inhoud:
209 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Leuke recreatiewoning op bijzondere plek aan de Vecht

Deze recreatiewoning met aparte carport ligt in een stukje bos aan de rivier De Vecht op een kavel van 898 m2 eigen grond. Er staan meerdere soortgelijke woningen in dit bos, wat voorheen een park is geweest. Het unieke van deze woning is de hoge ligging met uitzicht naar De Stuw in de rivier. Vanaf het terras zijn de uiterwaarden en de rivier zichtbaar.

Hoewel de woning gedateerd is zal door zijn ligging met de overkapping en grote terras het een heerlijke plek zijn om te vertoeven. Voor diegene met handige handjes een mooie kans om hier met een interne update een zeer fraai optrekje van te maken. Aan de omgeving zal dit niet liggen. Meerdere wandel- en fietsroutes liggen langs de Vecht en de locatie is dan ook zeer geliefd bij recreanten met het oog op eventuele verhuur.

De woning wordt verwarmd door een gaskachel middels een eigen gastank. Voor warmwater is een boiler aanwezig. Het afvalwater wordt opgevangen in een IBA tank, hierdoor zijn geen rioolrechten verschuldigd.
Daarnaast is er een aansluiting voor elektriciteit en water en TV kanaal plus via een schotel.
In de keuken zijn dan ook alle voorzieningen aanwezig, stroom, water en gas.

Ziet u zichzelf al heerlijk zitten op het terras op deze prachtige plek, bekijk dan ook de mini-website destuw36.nl, waarin nog meer informatie en de 3D-tour een goed beeld geven van de woning en de locatie.
Is uw interesse gewekt, maak dan een afspraak voor een bezichtiging. We laten u graag zien en voelen wat een uniek plekje dit is.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie