Fabiushof 31

7721 EC, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1971
Aantal kamers:
5
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Ligging:
In woonwijk
Aantal slaapkamers:
4
Verwarming:
C.V.-ketel
Woonoppervlakte:
136 m2
Aantal verdiepingen:
3
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
158 m2
Energielabel:
C
Garage:
Geen garage
Inhoud:
423 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Achtertuin, Voortuin

Omschrijving

Tussenwoning met schuur en achterom in fijne woonwijk

Deze ruime tussenwoning ligt in de wijk Polhaar. De wijk staat bekend om zijn ruime opzet met veel groen en speelmogelijkheden voor de kinderen. De Fabiushof ligt niet ver van de rondweg en centraal in het dorp met basisscholen, de Trefkoele+, sportterreinen, overige voorzieningen en de winkels op enkele minuten loop- en fietsafstand.

Deze in 1971 gebouwde woning is goed onderhouden en voorzien van totaal 4 slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel op de tweede verdieping. Eind jaren 90 zijn de gevels en kozijnen vernieuwd en is dubbelglas aangebracht. Ook zijn de gevels en het dak geïsoleerd.

De entree aan de voorzijde ligt aan een autoluwe straat met een enkele speeltoestellen voor de kleintjes voor de deur. In de hal bevindt zich het toilet, een open trap en de meterkast. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft een deur naar de tuin.

De doorzon woonkamer kijkt aan de voorzijde uit over de brede straat die voornamelijk bestemd is voor aanwonenden, voorzien van enkele parkeerplaatsen, openbaar groen en een speeltuintje.

De achtertuin is omheind en heeft achterin een stenen schuur en poortdeur. Het golfplaten dak is asbestvrij. Hier kunt u naar de achterliggende parkeergelegenheid voor de omliggende woningen.

Op de 1e verdieping is een ruime overloop met diepe kast, 3 slaapkamers en een badkamer. Deze kast is verbonden met de hang- en ligkasten op de twee grote slaapkamers. In de eenvoudige maar ruime badkamer is een tweede toilet, een douche en wastafel met meubel aanwezig.

Via een vaste en met een tochtdeur af te sluiten trap naar de 2e verdieping komt u op de overloop met dakraam en dakkapel. In een afgesloten kast is de CV-ketel opgesteld met daarnaast ruimte met een aansluiting voor de wasmachine en droger. De slaapkamer met grote dakkapel is heel ruim en heeft zeer veel bergruimte achter de schotten. Ook is aan de oostzijde een extra dakraam aanwezig waardoor de kamer lekker licht is.

Deze fijne gezinswoning biedt veel mogelijkheden en ligt op een centrale locatie in het dorp. Door de ligging, die zowel voor als achter geen doorgaand verkeer heeft, is het rustig wonen en veilig voor kinderen.

Kijk ook op de miniwebsite fabiushof31.nl en neem een kijkje in de woning via de 3D tour.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie