Hofstraat 24

7721 DD, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1958
Aantal kamers:
4
Isolatie:
Dubbel glas
Ligging:
In woonwijk
Aantal slaapkamers:
3
Verwarming:
C.V.-ketel
Woonoppervlakte:
86 m2
Aantal verdiepingen:
4
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
156 m2
Energielabel:
D
Garage:
Geen garage
Inhoud:
311 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Achtertuin, Voortuin

Omschrijving

Tussenwoning in de wijk Pleijendal nabij het centrum

Deze 50er-jaren wijk heeft een aantal gezellige straten met soortgelijke woningen. De typische bouw uit die tijd maakt dat de woningen vooral praktisch zijn. Na de aanleg van nieuwe bestrating zijn in de Hofstraat aan beide zijden parkeervakken aangebracht.
De wijk ligt op loopafstand van de winkels en supermarkten, maar ook overige voorzieningen zoals huisartsenpraktijk, apotheek, basisscholen en de multifunctionele Trefkoele+. Hier kan bijvoorbeeld worden gesport, er is een bibliotheek, ruimte voor zorg en welzijn, kunst en cultuur en er worden evenementen gehouden.
Openbaar vervoer zoals bus en treinstation zijn op enkele minuten fietsafstand aanwezig.

Met 3 verdiepingen, een diepe voorraadkelder en een ruime tuin heeft deze knusse tussenwoning veel potentie. De doorzon woonkamer met schouw kijkt uit over de straat en natuurlijk de eigen diepe tuin op het noorden.
In de keuken is ruimte voor de wasmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en de stenen schuur achterin. De tuin is omheind en heeft een achterom. Deze komt uit op een gezamenlijk pad.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met balkon en 2 met vaste kasten, en de badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Door het aanwezige raam is het lekker licht.

Op de overloop is een luik voor de toegang naar de zolder. Hier staat ook de CV-ketel opgesteld. De zolder is in gebruik als berging.

Deze woning is toe aan een flinke update, waarmee dit huis een heerlijk plekje zal worden. Dus kopers met handige handjes of hulptroepen hebben hier de kans om er een eigen thuis van te maken!

Geïnteresseerd? Kijk alvast rond op de mini-site hofstraat24.nl.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie