Jalinkhof 21

7721 EA, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1971
Aantal kamers:
4
Isolatie:
Muurisolatie, Dubbel glas
Ligging:
In woonwijk
Aantal slaapkamers:
3
Verwarming:
C.V.-ketel, Houtkachel
Woonoppervlakte:
134 m2
Aantal verdiepingen:
3
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
153 m2
Energielabel:
C
Garage:
Geen garage
Inhoud:
418 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Achtertuin, Voortuin

Omschrijving

Tussenwoning met schuur en achterom

Deze ruime tussenwoning ligt in de wijk Polhaar. De wijk staat bekend om zijn ruime opzet met veel groen en speelmogelijkheden voor de kinderen. De Jalinkhof ligt niet ver van de rondweg en centraal in het dorp met basisscholen, de Trefkoele+, sportterreinen, overige voorzieningen en de winkels op enkele minuten loop- en fietsafstand.

Deze in 1971 gebouwde woning is goed onderhouden en voorzien van 3 slaapkamers en een tweede verdieping met open zolder. In de jaren 90 zijn de kozijnen vernieuwd en is dubbelglas aangebracht. Ook zijn de gevels geïsoleerd. Met een frisse up-date voldoet deze woning al snel aan de huidige normen.

De entree aan de voorzijde ligt aan een autoluwe straat. In de hal bevindt zich het toilet, de trap met trapkast en de meterkast. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft een deur naar de tuin.
De muur tussen de woonkamer en de keuken is voor een gedeelte verwijderd. Hierdoor ontstaat een half open keuken welke voorzien is met een blad en eetkrukken.
In de doorzon woonkamer staat een grote schouw met gesloten houthaard en omliggend plateau. Vanuit de woonkamer is er uitzicht op deze brede straat die voornamelijk bestemd is voor aanwonenden, voorzien van enkele parkeerplaatsen, openbaar groen en een speeltuintje.

De achtertuin is omheind en heeft achterin een stenen schuur en poortdeur. Hier kunt u naar het achterliggende plein, met parkeergelegenheid voor de omliggende woningen die allemaal met de achtertuin aan het plein liggen. Hier is ook een speeltuintje met zandbak voor de kleintjes aanwezig.

Op de 1e verdieping is een ruime overloop met diepe kast, 3 slaapkamers en een badkamer. Deze kast is verbonden met de hang- en ligkasten op de twee grote slaapkamers. In de eenvoudige maar ruime badkamer is een tweede toilet, een douche en wastafel aanwezig.

Via een vaste en met een tochtdeur af te sluiten trap naar de 2e verdieping komt u op de open zolder met dakraam. Hier is de CV-ketel opgesteld en een aansluiting voor de wasmachine aangebracht.

Deze fijne gezinswoning biedt veel mogelijkheden en ligt op een centrale locatie in het dorp. Door de ligging, die zowel voor als achter geen doorgaand verkeer heeft, is het rustig wonen en veilig voor kinderen.

De woning zal alleen gegund worden aan kandidaat kopers, die sociaal en/of economisch gebonden zijn aan Dalfsen en kan niet als beleggingsobject gekocht worden. Tevens wordt in de koopovereenkomst een kettingbeding opgenomen, waarin staat dat de woning gedurende de eerste 5 jaar niet verkocht mag worden. Dit is de uitdrukkelijke wens van de verkoper.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie