Koningsvaren 38

7721 HL, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1979
Aantal kamers:
6
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Ligging:
In woonwijk
Aantal slaapkamers:
5
Verwarming:
C.V.-ketel
Woonoppervlakte:
120 m2
Aantal verdiepingen:
3
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
227 m2
Energielabel:
C
Garage:
Parkeerplaats, Geen garage
Inhoud:
390 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Achtertuin, Voortuin

Omschrijving

Tussenwoning met 5 slaapkamers, eigen parkeerplaats en achterom

Aan de rand van de wijk Polhaar nabij Trefkoele+ en basisscholen ligt deze tussenwoning. Een geliefde wijk, ruim opgezet met veel openbaar groen, speeltuinen en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand.

Deze woning, gebouwd in 1979, is inmiddels voorzien van een uitbouw aan de achterzijde, een parkeerplaats aan de voorzijde, een dakkapel en groot dakraam op de 2e verdieping en een moderne keuken met inbouwapparatuur.
De woning is goed onderhouden en in 2021 aan de buitenzijde geschilderd.

De Z-vormige woonkamer kijkt uit over de straat met doorkijk naar de ontsluitingsweg van de wijk. In het verlengde van de voortuin is een eigen parkeerplaats aangelegd. Daarnaast zijn in de straat openbare parkeervakken aanwezig.

Aan de achterzijde ligt de eethoek met half open keuken en kijkt men zo de achtertuin in. De moderne keuken is in een hoek opgesteld en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aansluitend aan de keuken is de aanbouw gerealiseerd, thans in gebruik als bijkeuken. Hier zijn wasmachine en droger opgesteld, er is bergruimte en de achteruitgang naar de diepe tuin.
Deze is omheind met achterin een stenen schuur met extra aangebouwde ruimte voor tuinmeubelen of de fietsen en uitgang naar een achterpad. De noord-gerichte tuin heeft de gehele dag zon door zijn diepte. Er is dan ook keus voor een plekje in de zon of schaduw.

Op de 1e verdieping liggen 3 slaapkamers en de ruime badkamer. Deze is voorzien van bad met douche, een wastafel met losse kasten en een 2e toilet.

Een vaste trap leidt naar de 2e verdieping waar op de overloop de CV-installatie staat en bergruimte onder de schuine kanten aanwezig is. Daarnaast zijn 2 slaapkamers gecreëerd, waarvan 1 met dakkapel en 1 met groot dakraam.

Deze fijne gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen wordt aangeboden met een bieden vanaf-prijs van € 310.000,00. GEEN inschrijving!

Voor alle informatie en de 3D-tour kijkt u op de eigen minisite koningsvaren38.nl

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie