Leusener Es 8

7722 VH, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1966
Aantal kamers:
6
Isolatie:
Gedeeltelijk dubbel glas
Ligging:
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Aantal slaapkamers:
4
Verwarming:
C.V.-ketel
Woonoppervlakte:
126 m2
Aantal verdiepingen:
3
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
2.225 m2
Energielabel:
G
Garage:
Vrijstaand steen
Inhoud:
460 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Vrijstaande woning met garage op mooie kavel

Nabij de kern Oudleusen, gemeente Dalfsen, ligt deze vrijstaande woning met stenen garage op een kavel van 2.225 m2 eigen grond. De Leusener Es is een zijweg van de Hessenweg met een enkele boerderij en een paar vrijstaande woningen. Een klein buurtschapje aan een doodlopende weg en daardoor autoluw.

Op dit mooie plekje kijkt men vanuit de woning vrij uit over de omliggende weilanden. Bij dit pand zal de ligging en de uitdaging om er een thuis van te maken met de normen en waarden van nu op nummer 1 moeten staan. Deze grondige update is de ruime woning zeker waard.

Via een overkapte entree aan de zijkant komt men de woning binnen. Een ruime hal met trapopgang, kelderkast en toilet geeft toegang tot alle omliggende vertrekken.
De woonkamer bestaat uit 2 kamers, gescheiden door originele schuifdeuren met glas. De grote ramen in beide ruimtes zorgen voor heerlijk veel licht en uitzicht naar alle kanten over de tuin en akkers.
De eenvoudige keuken heeft nog een origineel granieten aanrecht en enkele onderkastjes.
De woning heeft als extra een voorraad kelder ca. 8 m2 en een aanbouw 24 m2. Hierin is thans de doucheruimte gemaakt met douche en wastafel.
Tevens is er een slaapkamer op de begane grond.
Boven zijn 3 slaapkamers met bergruimte achter de schotten en een wasruimte met wastafel. Alle kamers zijn voorzien van diepe inbouwkasten en een raam met uitzicht over de weilanden.

De garage is vrijstaand, voorzien van tuimeldeur, loopdeur en ramen rondom en heeft een oppervlak van ruim 27 m2. Deze kan hierdoor voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

Bent u nieuwsgierig geworden, bezoek dan de miniwebsite www.leuseneres8.nl en neem alvast een kijkje met de 3D-tour.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie