Meeleweg 53

7711 EJ, Nieuwleusen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
2012
Aantal kamers:
5
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Ligging:
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Aantal slaapkamers:
4
Verwarming:
C.V.-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Woonoppervlakte:
214 m2
Aantal verdiepingen:
2
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
5.834 m2
Garage:
Vrijstaand hout, Garage met carport
Inhoud:
775 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Vrijstaande woning met bijgebouw op UNIEKE locatie op een kavel van 5.834 m²

De woning wordt aangeboden onder de conditie: bieden vanaf € 775.000,00.
BIEDINGSTERMIJN SLUIT OP 2 juni 2021 17.00 uur

De Meeleweg loopt van de Noordzijde van Nieuwleusen naar de A28, waar hij eindigt dichtbij de aansluiting bij De Lichtmis. Bovendien loopt de door de landerijen omringde Meeleweg bijna parallel aan de N377 die tevens bij de Lichtmis aansluit op de A28 en de ontsluiting in oostelijke richting naar Dedemsvaart en Hardenberg is.

Dit in 2012 gebouwde pand ligt niet ver van het dorp Nieuwleusen, waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Door de ligging van de woning aan het eind van een weg, die gedeeld wordt met enkele woonhuizen, is het uitzicht vanuit de woning geheel vrij. Men kijkt werkelijk rondom uit over de landerijen, waar bijvoorbeeld ook paarden op eigen grond kunnen grazen.

De woning is zeer goed onderhouden en verkeert in uitstekende staat. Ook de gebruikte materialen, van keuken tot sanitair, vloeren en balken plafonds, vormen één geheel met de stijl van de woning. Hierdoor wordt het buiten wonen versterkt en de sfeer van rustiek en robuust komen geheel tot zijn recht. Alle kozijnen, ramen en deuren zijn uitgevoerd in goede kwaliteit onderhoudsvrij kunststof.

De ruime woning staat op een perceel van 5.834 m², heeft een veranda, gedeeltelijk afsluitbaar met screens, over bijna de gehele lengte van het huis en een bijgebouw van 75 m². Er mag een tweede bijgebouw geplaatst worden.

Alle vertrekken zowel op de begane grond als boven zijn ruim tot zeer ruim. Bovendien ligt er op de begane grond een wel zeer royale slaapkamer met eigen badkamer. Op de 1e verdieping zijn nog 3 slaapkamers en een tweede complete badkamer aanwezig. De grootste kamer heeft een kitchenette met voorbereiding voor aansluiting van een kooktoestel.

Bent u geïnteresseerd? Download de brochure en bezoek de eigen mini website (meeleweg53.nl) van deze woning voor nog meer informatie en de 3D-tour en maak een afspraak. Er is mogelijkheid voor een bezichtiging van 25 t/m 28 mei 2021.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie