Goudzwaard makelaars
Goudzwaard makelaars

van Ommenhof 9

7721 XX, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1974
Aantal kamers:
5
Isolatie:
Muurisolatie, HR-glas
Ligging:
In woonwijk, Beschutte ligging
Aantal slaapkamers:
4
Verwarming:
C.V.-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Woonoppervlakte:
131 m2
Aantal verdiepingen:
3
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
280 m2
Energielabel:
C
Garage:
Aangebouwd steen
Inhoud:
527 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Achtertuin, Voortuin

Omschrijving

Twee onder een kap woning met garage.

Deze ruime woning ligt in de wijk Polhaar. Deze 70’er jaren wijk staat bekend om zijn ruime opzet met veel openbaar groen, speeltuintjes en wandel-en fietspaden. Onlangs is de verbinding van de snelfietsroute Ommen-Zwolle aangelegd, die langs deze wijk ligt. Alle voorzieningen van basisscholen, sportgelegenheid, winkels en zorgcentrum liggen op enkele minuten fietsen.

In de ‘hofjes’ staan soortgelijke woningen in de vorm van twee onder een kap en vrijstaande woningen, gebouwd op ruime kavels.

De Van Ommenhof is een fijne rustige straat om te wonen, mede doordat vooral aanwonend verkeer langs komt en de achtertuin bij deze woning grenst aan een strook openbaar groen met wandelpad. Hierdoor is er geen inkijk in de tuin, die volledig op het zuiden ligt en een groot terras heeft. Omringd door een schutting is het hier dan ook heerlijk vertoeven.

De woning met aangebouwde ruime garage heeft binnen een flinke update nodig. Deze update zal het wooncomfort volledig ten goede komen.

Vanuit de woonkamer, aan de voorzijde, kijkt men uit op de straat met veel openbaar groen. Aan de achterzijde is een in hoek opgestelde inbouwkeuken met deur naar de tuin. Via het terras is ook de toegang van de garage. Uiteraard heeft de garage een tuimeldeur met extra loopdeur aan de voorzijde. De oprit biedt parkeermogelijkheid aan ten minste 1 auto.

De open trap in de woonkamer naar de 1e verdieping is boven af te sluiten waardoor de warmte gewaarborgd blijft op de begane grond.

Op de 1e verdieping liggen 3 slaapkamers, waarvan 1 met balkon over de gehele breedte van de woning aan de voorzijde. De compleet ingerichte badkamer is voorzien van een bad, aparte douche, wastafel en 2e toilet.

Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping. Hier is een grote overloop met aansluiting voor de wasmachine en droger en 2 dakramen, die deze ruimte van daglicht voorzien. Ook de CV-ketel is hier opgesteld.
Een 4e ruime (zolder)kamer met dakkapel aan de achterzijde en een dakraam voor is heerlijk licht en kijkt uit over de tuin. Achter de knieschotten is er de nodige bergruimte.

Kort samengevat is het een heerlijk ruime woning met tuin op het zuiden, 4 slaapkamers en garage op een fijne plek in een groene wijk.

Nieuwsgierig? Bekijk de miniwebsite vanommenhof9.nl met 3D-view en plan een afspraak voor een bezichtiging.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie