Recensies

Ad en Wilma hebben ruim de tijd genomen om over het huis te praten en de mogelijkheden te bekijken. Het was druk met andere potentiele kopers, maar ik heb daar geen gevoel van gehaastheid van gekregen. Volgende dag nog terug gegaan en kon toen gewoon zelf rondlopen zonder een gevoel van haast. Aangezien het huis voor een deel niet te inspecteren viel, bleven er nog wel wat vragen over de staat van het object. Vandaar de 8 voor de rondleiding. Verder een ontzettend fijne ervaring.

Mevr. de Visser

Professionele en zeer vriendelijke ontvangst en rondleiding. Snelle reactie na ons bod, waardoor we heel snel konden schakelen. Informatie via website en brochure was ook zeer compleet en uitnodigend.

Mevr. Dubbeldam

Wij, als verkoper van een vrijstaande bungalow, hebben deze makelaars leren kennen als zeer vriendelijk, deskundig en prettig om mee samen te werken. We werden volledig begeleid in het verkoopproces. Daarnaast is het fijn als je als niet-deskundige wordt ontzorgd. Dank voor jullie inzet ! Wij kunnen deze makelaardij dan ook zeker aanbevelen.

Dhr. Bakker

Dit is een makelaar waarvan je kunt zeggen dat hij zijn vak verstaat. Duidelijk in communicatie, kennis van zaken, een netwerker maar bovenal een betrokken en fijn persoon.

Dhr. Bos

Belt ook later op de avond nog terug. Heeft meerdere strategieën om in te zetten. Neemt de tijd waar nodig. Stressbestendig en brengt dit over naar de verkopende partij.

Dhr. Marvelde

Wij hebben een bezichtiging in Dalfsen gedaan bij Wilma, Nolda en Ad Goudzwaard en belandden in een warm bad. Alle expertise over het pand was aanwezig en dat hadden ze alle drie heel mooi over de bezoekers verdeeld. Als er zoveel belangstelling is voor een pand lijkt ons dat een hele organisatie. Geen spoortje van stress te bekennen, het tegenovergestelde, je kreeg zeer ruim de tijd om goed te kijken, vragen te stellen maar ook het pand en omgeving op je in te laten werken. 100% aandacht in deze hectische tijd is werkelijk zeldzaam. Wij zijn voldaan huiswaarts gekeerd. Fam. Blom Lelystad.

Mevr. Flores
Lees alle beoordelingen