Wat klanten over ons zeggen

Team

Ad Goudzwaard
Beëdigd NVM-makelaar, taxateur, bouwkundige en inspecteur in duurzame energie.
Wilma Goudzwaard
NVM-Makelaars-assistent, alle voorkomende werkzaamheden, alsmede boekhouding en beheer.
Naomy Journée
Secretaresse.
Jantien Goudzwaard
Fotograaf, Goldbranding

Recensies

Wij hebben een bezichtiging in Dalfsen gedaan bij Wilma, Nolda en Ad Goudzwaard en belandden in een warm bad. Alle expertise over het pand was aanwezig en dat hadden ze alle drie heel mooi over de bezoekers verdeeld. Als er zoveel belangstelling is voor een pand lijkt ons dat een hele organisatie. Geen spoortje van stress te bekennen, het tegenovergestelde, je kreeg zeer ruim de tijd om goed te kijken, vragen te stellen maar ook het pand en omgeving op je in te laten werken. 100% aandacht in deze hectische tijd is werkelijk zeldzaam. Wij zijn voldaan huiswaarts gekeerd. Fam. Blom Lelystad.

Mevr. Flores

Wij, als verkoper van een vrijstaande bungalow, hebben deze makelaars leren kennen als zeer vriendelijk, deskundig en prettig om mee samen te werken. We werden volledig begeleid in het verkoopproces. Daarnaast is het fijn als je als niet-deskundige wordt ontzorgd. Dank voor jullie inzet ! Wij kunnen deze makelaardij dan ook zeker aanbevelen.

Dhr. Bakker

Professionele en zeer vriendelijke ontvangst en rondleiding. Snelle reactie na ons bod, waardoor we heel snel konden schakelen. Informatie via website en brochure was ook zeer compleet en uitnodigend.

Mevr. Dubbeldam

Dit is een makelaar waarvan je kunt zeggen dat hij zijn vak verstaat. Duidelijk in communicatie, kennis van zaken, een netwerker maar bovenal een betrokken en fijn persoon.

Dhr. Bos

Een super meedenkende makelaar. Die overal wat vanaf weet. Zeer kundig. Goed bereikbaar! Zelfs in de avond. Heel persoonlijk. Een top makelaar.

Mevr. Breukelman

Erg fijne, betrouwbare makelaar die midden in deze bizarre huizenmarkt ontzettend nuchter, betrokken en rustig is gebleven. Dat maakt de bezichtiging tot een fijne ervaring - wat lang niet altijd vanzelfsprekend meer is in deze gekke tijd.

Mevr. Schutte
Lees alle beoordelingen