Goudzwaard makelaars
Goudzwaard makelaars

2e Lageveldsweg 4

7641 PC, Wierden

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1932
Aantal kamers:
8
Isolatie:
Gedeeltelijk dubbel glas
Ligging:
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Aantal slaapkamers:
6
Verwarming:
C.V.-ketel, Gashaard
Woonoppervlakte:
173 m2
Aantal verdiepingen:
4
Warm water:
C.V.-ketel, Gasboiler eigendom
Perceeloppervlakte:
20.384 m2
Energielabel:
F
Garage:
Vrijstaand steen
Inhoud:
727 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Klussen of nieuw bouwen!

Wat er ook gekozen wordt het wordt een project op een hele mooie plek in het buitengebied van Wierden, met vele mogelijkheden.

Een geliefd dorp met vele voorzieningen waaronder winkels, supermarkten, sportgelegenheid, een middelbare- en basisscholen en zorgcentra.

Ten noorden van de sportvelden ligt een zeer fraai aangelegde recreatieplas op fietsafstand van de woning. Samen met het natura 2000 gebied, het Wierdense veld, maakt het de locatie van deze woning zeer aantrekkelijk.
Ter hoogte van de Woestendijk, die naar het dorp leidt, staat dit in 1932 gebouwde huis.
Met een uitbreiding aan de achterzijde van de woning in 1973 is een mogelijkheid tot inwoning ontstaan. Een eigen keuken, douche en toilet en boven meerdere ruime slaapkamers versterken deze optie.

Op een kavel van ca. 3.500 meter met mogelijkheid tot aankoop van naastgelegen weilanden staat dit dubbele woonhuis geheel vrij met uitzicht over de omliggende graslanden. De totale woning is verdeeld in 2 wooneenheden met eigen aansluitingen en huisnummer, echter met 1 woonbestemming.

Ook de naastgelegen weilanden worden apart te koop aangeboden. Aan de linkerzijde ligt een weideperceel van circa 5.700 m2 (gedeeld perceel met erf van 3500 m2). Aan de rechterzijde ligt een weideperceel van 11.180 m2.

De woning is gedateerd en zal gerenoveerd moeten worden om aan de tegenwoordige normen en wensen te kunnen voldoen.

Staat de ligging u aan en ziet u de mogelijkheden op deze locatie om hier een prachtig optrekje met weids uitzicht over de omliggende landerijen te creëren, kijkt u dan eens op de mini-website 2elageveldsweg4.nl en maak alvast een rondje in en om de woning met de 3D-view.
Is uw interesse gewekt, maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie