Goudzwaard makelaars
Goudzwaard makelaars

Bremenstraat 143

8017 KC, Zwolle

€ 700.000,- k.k.

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1997
Aantal kamers:
5
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Ligging:
In centrum, Vrij uitzicht
Aantal slaapkamers:
4
Verwarming:
C.V.-ketel
Woonoppervlakte:
175 m2
Aantal verdiepingen:
1
Warm water:
C.V.-ketel
Energielabel:
A
Garage:
Garagebox, Parkeerplaats
Inhoud:
595 m3
Status:
Beschikbaar
Buitenruimte:
Zonneterras

Omschrijving

Comfortabel wonen op het hoogste niveau!

Dit penthouse maakt deel uit van het fraai vormgegeven appartementen gebouw “De Lure”. Dit gebouw is gelegen aan de Bremenstraat, aan een water en heeft uitzicht over de wijk Hanzeland.

Door de centrale ligging, direct aan de zuidzijde van het NS-station en binnenstad, is dit een geziene locatie. Met de in aanbouw zijnde loopbrug van het centrum, over het spoor naar de wijken Hanzeland en Spoorzone, is deze locatie zeer aantrekkelijk om te wonen.

De entree en centrale hal van het gebouw zijn bereikbaar via een brede trap, maar ook voor een rolstoelgebruiker is het gebouw goed toegankelijk via een hellingbaan. Via de lift (of trapopgang) is de inpandige hal op de 6e etage bereikbaar. Op de bovenste etage van het gebouw liggen 2 grote appartementen.

Het is dan ook riant wonen in een appartement met een woonoppervlak van 175 m2 met 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen en een eigen inpandige garage en parkeerplaats. De slagboom van de parkeerplaats en de deur van de garage zijn met een afstandbediening vanuit de auto te bedienen. Het niveau van de garage is inpandig met zowel trap als lift bereikbaar.

Dit royale penthouse heeft precies die kenmerken die wonen in een appartement aantrekkelijk maken. Royaal, comfortabel, licht, centrale ligging nabij station en binnenstad, goed bereikbaar per auto, trein of fiets, natuur op loopafstand, ruim en weids uitzicht, 2 terrassen met goede zonligging, voldoende parkeergelegenheid en veilig.

Indeling:
Een zeer royale hal met glazen pui met deur naar de leefruimte.

De royale leefruimte heeft een oppervlakte van bijna 65 m2 inclusief de halfopen keuken. Deze ruimte is heerlijk licht door grote raampartijen. Aansluitend ligt het balkon op het westen, toegankelijk middels openslaande deuren. Hier is tevens een berging ten behoeve van bijvoorbeeld het plaatsen van tuinmeubelen.

De inbouwkeuken is na jaren trouwe dienst aan vervanging toe. Enkele defecte apparaten zijn al verwijderd, dat de open kastruimtes verklaart.
Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en de cv-ketel.

Er zijn 2 terrassen, één aan de zuidzijde en één aan de westzijde. Waarvan 1 terras vanuit de living toegankelijk is via openslaande deuren en de andere ligt aan de masterbedroom op het zuiden. Beide terrassen zijn voorzien van handmatig bedienbare zonneschermen.

Naast 4 (slaap-)kamers zijn er 2 badkamers. De slaapkamers liggen aan verschillende zijden en hebben ieder hun eigen unieke uitzicht.
De grote badkamer is uitgevoerd met bad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en toilet in wit sanitair met wit/grijs tegelwerk. In de hal is tevens een 2e (gasten)badkamer aanwezig, voorzien van douchecabine, wastafel en toilet.
Wat betreft tegelwerk en sanitair is deze ruimte hetzelfde uitgevoerd als de grote badkamer.

Dit wooncomplex heeft een actieve VVE die zorgdraagt voor het onderhoud van het gebouw en toezicht houdt op het naleven van het huishoudelijk reglement. Ook voor het sociale evenementen onderling, zoals een bbq, zet deze vereniging zich in.

Voor verdere informatie kunt u de miniwebsite bremenstraat143.nl bezoeken, waar een 3D-view beschikbaar is. Is uw interesse gewekt, maak dan een afspraak voor een bezichtiging en ervaar het comfort van het wonen op hoogte.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie