Goudzwaard makelaars
Goudzwaard makelaars

Meidoornlaan 16

7721 EZ, Dalfsen

€ 700.000,- k.k.

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1972
Aantal kamers:
5
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Aantal slaapkamers:
4
Verwarming:
C.V.-ketel
Woonoppervlakte:
168 m2
Aantal verdiepingen:
2
Warm water:
C.V.-ketel, Elektrische boiler eigendom
Perceeloppervlakte:
645 m2
Energielabel:
D
Garage:
Inpandig, Garage met carport
Inhoud:
698 m3
Status:
Beschikbaar
Buitenruimte:
Achtertuin

Omschrijving

Goed onderhouden half vrijstaande woning op ruime kavel!

Deze charmante half vrijstaande woning is gelegen op een prachtige locatie en biedt volop comfort en ruimte.

De Meidoornlaan is een rustige straat met vooral bestemmingsverkeer en gelijksoortige bouw aan beide zijden van de straat. Dit goed onderhouden pand grenst met de achtertuin aan een stukje bos. Mede hierdoor is het ook heerlijk rustig aan de achterzijde.

De woning is geschakeld middels de garage met de buren en geeft hierdoor veel privacy in de voor- en de achtertuin. Op de terrassen is het dan ook heerlijk toeven. Achter de ochtendzon en voor de middag- en avondzon, in een volgroeide en fraai aangelegde tuin.

De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen. Hierdoor is het uitzicht op de goed onderhouden voortuin dan ook compleet over de gehele breedte. In de zithoek is het knus zitten voor de gezellige haard met schouw.

Hoewel de woning zijn leeftijd niet verbloemt is het sanitair, zowel het toilet als de beide badkamers, in wit met zwarte accenten neutraal en in goede staat. Ook de keuken is nog in zeer nette staat, echter wat klassiek voor de tijd van nu.

De woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond, wat zorgt voor extra gemak en toegankelijkheid. Hier zijn ook vaste kasten geplaatst.

Op de bovenverdieping treft men een zeer grote overloop met aansluitend de eveneens ruime slaapkamers met een tweede badkamer. Deze is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. Twee slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel en een daarvan heeft een eigen wastafel.

Verder is er een diepe oprit met mogelijkheid voor het parkeren van 4 auto’s en een ruime garage met elektrisch bedienbare roldeur.

Is uw interesse gewekt? Bezoek dan de miniwebsite meidoornlaan16.nl en neem ook een kijkje in de woning met de 3D-tour.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie