De Singel 24

7722 RR, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1990
Ligging:
Bedrijventerrein
Oppervlakte:
155 m2

Omschrijving

Vrijstaande bedrijfswoning met bedrijfshal op bedrijventerrein Rondweg Dalfsen

Deze geheel in hout opgebouwde woning staat op een gunstige locatie op het kleinschalige bedrijventerrein. Dit terrein is alleen geschikt voor lichte bedrijvigheid in de categorie 2, 3.1 en 3.2. Dit perceel van totaal 743 m2 heeft als gebruiksdoel een woon- en industriefunctie.

Wonen op een bedrijventerrein is in vele opzichte anders, zoals de bedrijvigheid door de weeks, maar vaak totale rust in het weekend. Daarnaast woon en leef je naast je bedrijf dat heel praktisch kan zijn en veel tijdsbesparing kan opleveren. Voor het financieren van een bedrijfswoning worden andere richtlijnen gehanteerd door geldverstrekkers. Iets om rekening mee te houden.

De woning is goed onderhouden en heeft dit jaar nog aan de buitenzijde een behandeling gehad met Lazuur, zodat dit weer jaren beschermd is tegen weersinvloeden. Het huis is gebouwd in 2016 en is volledig van hout met uitzondering van de betonnen begane grond vloer, alle kozijnen, deze zijn van kunststof en voorzien van tripple glas en praktische draai-kiep-ramen. Het huis is van nature goed isolerend en gasloos en in combinatie met zonnepanelen en de warmtepomp geheel energie neutraal te bewonen en heeft dan ook energielabel A++.

De hal is gebouwd in 1990 met een oppervlak van 120 m2 (15×8) staat achter de woning en is opgebouwd uit een gemetselde stenen plint en stalen wanden en voorzien van 50 zonnepanelen. Deze leveren zodanig veel op, dat mede hierdoor de energiekosten nihil zijn. De hal heeft een overhead segment deur 3.00 m hoog en 3.55 m breed. In de hal is gedeeltelijk een verdiepingsvloer aangebracht die door middel van een vast trap bereikbaar is met een oppervlak van 35 m2.

In de achtertuin staat een overkapping met veel privacy om heerlijk te vertoeven.

De woning en hal zijn zodanig op de kavel geplaatst dat rondom de gebouwen ruimte is. Ook tussen de woning en de hal is ruimte gehouden. Er is een interne doorloop te creëren door middel van de aanwezige deuren in beide panden te overkappen.

In het huis is de sfeer door de houten wanden warm en dempt op een prettige manier het geluid. Daarnaast is het een heerlijk lichte woning met in de woonkamer veel ramen en openslaande deuren naar het terras en de overkapping. Een goede balans met het vele hout.
De open keuken met hoog blad om aan te chillen waardoor tevens het aanrecht buiten het zicht blijft. De in U-vorm opgestelde moderne keuken is compleet ingericht met diverse inbouwapparatuur.

Aansluitend ligt de bijkeuken met buitendeur. Hier staan de warmwater boiler en overige apparatuur opgesteld. Daarnaast is er veel ruimte voor wasmachine en droger en opbergmogelijkheden van voorraad.

Op de begane grond is een extra kamer/kantoor met eigen ingang en een voorbereide ruimte voor een separaat toilet aanwezig. Dit schept de mogelijkheid een gescheiden kantoor aan huis te hebben, wat wel intern is.

Op de 1e verdieping liggen 4 slaapkamers, waarvan 2 zeer ruime. Alle kamers zijn met gevelraam en uitzicht op de omgeving. Op de ruime overloop is een apart toilet. Daarnaast ligt een compleet ingerichte badkamer met bad, aparte douche en wastafels met spiegel bovenkast.

Met een vlizotrap is een zolderruimte te bereiken die als berging gebruikt kan worden.

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan ook op de mini website www.desingel24dalfsen.nl van de woning en informeer u en maak alvast een 3D-tour.

Heeft u een vraag over dit object?

Neem contact op

Locatie