Koelandweg 4

7735 KW, Arrien

€ 270.000,- k.k.

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1940
Aantal kamers:
2
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Ligging:
Aan rustige weg, In bosrijke omgeving
Aantal slaapkamers:
1
Verwarming:
C.V.-ketel, Houtkachel
Woonoppervlakte:
53 m2
Aantal verdiepingen:
1
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
1.124 m2
Garage:
Geen garage
Inhoud:
196 m3
Status:
Beschikbaar
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Geheel geïsoleerde en moderne recreatiewoning

Arriën ligt in een aantrekkelijk recreatief gebied in het Vechtdal, waar vele fiets- en wandelroutes liggen en menigeen telkens terugkeert om te genieten van deze prachtige omgeving en landschapscoulises die volop aanwezig zijn aan de oevers van de Vecht.

In dit zeer geliefde gebied net buiten Ommen ligt deze vrijstaande recreatiewoning op 1124 m2 eigen grond. Deze in het bos gelegen houten bungalow is geheel ingericht voor 2 personen. De woning is oorspronkelijk in 1940 gebouwd en in 2015 geheel geïsoleerd en gemoderniseerd, waardoor dit optrekje geheel voldoet aan de normen en wensen van nu. De badkamer is 2020 gemoderniseerd.

Dit mooie plekje ligt iets dieper het bos in en is via een onverhard bospad met de auto te bereiken. Door de gevarieerde begroeiing om de woning is deze plek in de zomermaanden een oase omringd door de natuur. Het gekwetter van vogels en wellicht het gekabbel van de rivier De Vecht, die op geringe afstand ligt, versterkt dit totale gevoel van privacy en rust.

De woning is zeer goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Een CV-ketel en een houtkachel in de woonkamer zorgen voor warmte en gezelligheid. Ook het warmwater komt van de CV-ketel.

De keuken bestaat uit een dubbel breed blad waarin alle apparatuur opgenomen is. Aan de woonkamer zijde zijn meerdere lades aanwezig en is er ruimte voor 2 krukken onder het blad, dat tevens als “eettafel” kan fungeren.

Een vrijstaand houten schuurtje biedt voldoende bergruimte voor het tuingereedschap en fietsen.

Lijkt het u ook zo fijn om hier te kunnen verblijven? Neem dan alvast een kijkje op de miniwebsite koelandweg4.nl en loop zelf door de woning met de 3D tour.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie