Zwolseweg 34

7707 AJ, Balkbrug

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1939
Aantal kamers:
5
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Grotendeels dubbelglas
Ligging:
Aan drukke weg, In centrum
Aantal slaapkamers:
4
Verwarming:
C.V.-ketel
Woonoppervlakte:
114 m2
Aantal verdiepingen:
5
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
314 m2
Energielabel:
C
Garage:
Carport
Inhoud:
433 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Achtertuin, Zijtuin

Omschrijving

Karakteristieke twee-onder-een-kap

Dit bijzondere pand staat aan de doorgaande weg van Nieuwleusen naar Balkbrug even voor de nieuwe tunnel. Hierdoor ligt het centrum met supermarkt, overige winkels en horeca op enkele minuten loopafstand. Ook basisscholen en andere faciliteiten liggen op loop- of fietsafstand wat de ligging van deze woning interessant maakt.

Deze zeer leuke woning met karakter en diepe achtertuin met parkeerruimte en schuur heeft een verrassende indeling. Door een zeer praktische invulling van de binnenruimte en een uitbouw aan de achterzijde heeft dit pand wat te bieden. Hoewel de vertrekken niet groot zijn is alle wooncomfort aanwezig voor een gezin met kinderen.

Daarnaast is de ontzettend diepe achtertuin met een overkapt gedeelte om heerlijk te zitten en achter in de tuin een schuur met carport een grote pré. Dit ‘achterom’ is te bereiken via de Boslaan en alleen voor aanwonenden, waardoor rust en privacy hier gewaarborgd zijn. Zo is de tuinbeleving met zijn rust en natuur een contrast met de weg aan de voorzijde. Daarvan is in huis echter niet veel te merken.

Het kavel en het pand zijn langgerekt en bieden meer dan zo op het eerste gezicht te zien is. Bezoek de mini-website Zwolseweg34.nl en laat u verrassen.
Is uw interesse gewekt maak dan een afspraak om dit pand te bezichtigen en de ruimtes te ervaren.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie