De Horst 13

7722 LP, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1998
Aantal kamers:
5
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk
Aantal slaapkamers:
3
Verwarming:
C.V.-ketel
Woonoppervlakte:
183 m2
Aantal verdiepingen:
3
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
264 m2
Energielabel:
B
Garage:
Aangebouwd steen
Inhoud:
655 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Omschrijving

Moderne, zeer ruime en lichte helft van een dubbel woning

In het geliefde en groene Hoonhorst ligt in een rustige straat deze geheel eigentijdse woning. Licht, ruim en kant-en-klaar.

Hoonhorst is een van de woonkernen van de gemeente Dalfsen en staat bekend om zijn saamhorigheid en is het ‘groene’ dorp. Mede door de vooruitstrevende ontwikkeling op het gebied van energiebesparende methodes binnen deze kern voor bijvoorbeeld de sportkantine en de basisschool. En dat in een prachtige omgeving met vele wandel-, fiets- en ruiterpaden.

Deze zeer goed onderhouden woning met extra grote garage en vrijstaande houten schuur met veranda heeft de mogelijkheid tot het creëren van minstens nog 3 slaapkamers. Een mooie woning met mogelijkheden dus.

De woonkamer heeft aan de voorzijde meerdere ramen waardoor er goed uitzicht is op de brede straat, de eigen oprit en de kruising. Dit geeft een ruime blik en de ochtendzon komt hier binnen. Aan de achterzijde is een grote schuifpui welke direct op het terras in de tuin aansluit. De open keuken is modern en voorzien van inbouwapparatuur en heeft een doorgang naar de bijkeuken. Hier zijn de wasmachine en droger opgesteld en er is tevens een uitgang naar de tuin en intern naar de garage.
De lange en brede garage heeft een deur naar de achtertuin en openslaande deuren en een aparte loopdeur aan de zijde van de oprit. De garage heeft een schuine kap. Dit geeft op de 1e verdieping extra veel bergruimte en de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.

Via een pad langs de garage kan men ook ‘achterom’ naar de tuin, afgesloten met deur en schutting. De strak aangelegde tuin, voorzien van terras, borders en kunstgras, heeft ook de overkapte veranda. Hier kan men tot in de late uurtjes genieten.

Op de 1e verdieping liggen 3 slaapkamers, een moderne badkamer en de overloop met doorgang naar de ruimte boven de garage. Deze wordt nu als bergruimte benut. Hier is het mogelijk om een slaapkamer te maken. De badkamer is compleet en uitgevoerd met dubbele wastafel met meubel, een 2e toilet en inloopdouche.

Met een vaste trap komt men op de 2e verdieping. Dit is een grote open ruimte over de gehele woning. In de kopse gevels zijn ramen aanwezig. Deze ruimte leent zich voor nog 2 kamers.

Kortom: een zeer ruime woning, goed onderhouden met moderne keuken en sanitair.

Voor een compleet beeld kunt u alle informatie vinden op de mini website dehorst13.nl. Voor een echte beleving loopt u met een 3D tour zelf door de woning en neemt u een kijkje in de tuin.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie