Poppenallee 1a

7722 KW, Dalfsen

€ 2.585,- per maand

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1750
Aantal kamers:
12
Ligging:
Aan bosrand, Aan drukke weg, Buiten bebouwde kom
Aantal slaapkamers:
8
Verwarming:
C.V.-ketel
Woonoppervlakte:
391 m2
Aantal verdiepingen:
3
Warm water:
C.V.-ketel
Garage:
Geen garage
Inhoud:
1.580 m3
Status:
Verhuurd per maand
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Wonen in het prachtige Vechtdal?

Dit prachtige landhuis pronkt aan de Poppenallee, de doorgaande weg van Dalfsen naar Zwolle aan de zuidkant van de rivier De Vecht. Hiervandaan bent u met de auto in 20 minuten op de A28. Vanaf het treinstation, wat op steenworp afstand ligt, bent u in 7 minuten op het station van Zwolle. Midden in de stad.
De woning is onderdeel van een landgoed met een rijke geschiedenis.
Wonen in dit compleet gerenoveerde pand is dan ook een beleving. De prachtige tuin en het uitzicht vanuit alle vertrekken draagt daar zijn steentje aan bij.
Door de hoeveelheid vertrekken, die het pand heeft, is het denkbaar een deel te gebruiken als kantoor/werkruimte. Maar voor een gezin met studerende kinderen, met eigen ruimtes op de verdieping, leent het zich ook.
Het pand heeft enkele jaren geleden een grondige renovatie ondergaan. Hierbij zijn alle originele details behouden gebleven. Zo zijn alle ramen van binnen uit met houten schuifpanelen te verduisteren. Alle sanitair is vernieuwd zoals toiletten, badkamer en een aparte wet room. Een compleet nieuwe inbouwkeuken met apparatuur is geplaatst. In meerdere vertrekken zijn de originele schouwen met houtkachels aanwezig, tevens is er centrale verwarming.
Alle vertrekken zijn neutraal qua kleur en op de vloer ligt vloerbedekking. Met uitzondering van de hal en de keuken, bijkeuken en badkamers, waar (deels originele) stenen vloeren liggen, de woonkamer heeft een planken vloer.

De woning wordt verhuurd voor een minimale huurperiode van 2 jaar.
Ziet u voor uzelf mogelijkheden om in dit pand te wonen en/of te werken dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie