Veerweg 7

7722 HK, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1971
Aantal kamers:
4
Isolatie:
Dubbel glas
Ligging:
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Aantal slaapkamers:
3
Verwarming:
C.V.-ketel, Gashaard
Woonoppervlakte:
153 m2
Aantal verdiepingen:
2
Warm water:
C.V.-ketel, Elektrische boiler eigendom
Perceeloppervlakte:
1.625 m2
Energielabel:
F
Garage:
Geen garage
Inhoud:
539 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Vrijstaande woning met blijvend vrij uitzicht en interne verrassing

Deze vrijstaande woning staat op een strategisch zeer mooie plek aan de Veerweg, nabij het voetveer over de Vecht. Met een zeer fraai uitzicht rondom over de uiterwaarden van de rivier en naar de bossen van het aangrenzende landgoed van Rechteren is het ieder jaargetijde weer genieten. Van de vogels in het land, de grazende paarden en schapen, naar het vollopen van de uiterwaarden in de winter en het weer transformeren naar grasland met het groen wordende bos van het landgoed, dit alles vanuit uw stoel in de woonkamer.

Vanaf de woning loopt u de opengestelde wandelpaden van het landgoed op of naar de Vecht, waar u in het zomerseizoen met het voetveer kunt oversteken, natuurlijk kan dit ook met de fiets.

De interne verrassing zit hem in de potentie van deze woning. De woning is groter dan men in eerste instantie zou verwachten en heeft een grondige aanpak nodig om weer te voldoen aan de hedendaagse norm van comfortabel wonen. Juist met deze ingrediënten en zijn bijzondere ligging is de woning zeer interessant voor iemand die hier doorheen kijkt en er een fraai optrekje van maakt tot het laatste pareltje aan de Veerweg.

Heeft u, na alvast een kijkje te hebben genomen op de mini-site Veerweg7.nl, interesse, maak dan een afspraak om ter plaatse te zien en ervaren wat de woning op deze specifieke locatie te bieden heeft.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie