Onderduikersweg 7

8346 KP, De Bult

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
2003
Aantal kamers:
8
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Ligging:
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Aantal slaapkamers:
5
Verwarming:
C.V.-ketel, Open haard
Woonoppervlakte:
345 m2
Aantal verdiepingen:
2
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
114.060 m2
Energielabel:
B
Garage:
Inpandig
Inhoud:
1.330 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Welkom op het NSW Landgoed de Bult
Ruimte, rust en vrijheid zijn de kenmerken die voor dit landgoed van toepassing zijn. Met ruim 11 hectare ligt dit landgoed idyllisch aan een zandpad en zodra we de toegangshekken passeren, valt de totale rust over u.

Het buurschap De Bult is direct naast Steenwijk gelegen. Deze historische vestingstad beschikt over een gezellig centrum en is de hoofdkern van een streek met uitgestrekte natuurgebieden. Bos, heide en water bieden ongekende recreatiemogelijkheden en maken het tot een zeer geliefde woonomgeving. Ook Giethoorn ligt op een afstand van circa 12 km van dit prachtige gebied.

Aan de rand van de uitgestrekte bossen van de Woldberg en Landgoed Heerlijkheid de Eese, uitkijkend over uitgestrekte landerijen, ligt aan een rustige toegangsweg dit fraaie landgoed. In een woonomgeving te midden van drie nationale parken kan het haast niet mooier en rustiger. Dit is absoluut een unieke plek. Zien is ervaren.

De uitgestrekte bossen, die bestaan uit gedeeltelijk loofhout en daarnaast ook diverse sparren, zijn voor het publiek toegankelijk. Het uitsluitend voor privé bestemde gedeelte is voorzien van afrastering en een elektrisch bediend toegangshek wat meer dan voldoende waarborg biedt voor de absolute privacy.

Het hoofdgebouw is in 2003 gebouwd daarnaast is er een bijgebouw uit 2006 wat in 2012 flink onder handen is genomen en grotendeels tot woonruimte is omgebouwd. De hoofdwoning en het bijgebouw worden door een corridor met elkaar verbonden.

Naast dit bijgebouw beschikt dit object over een eenvoudige schuur/werkplaats en stalgebouw met aangrenzend weiland, zodat ook paarden of andere dieren hier rijkelijk kunnen vertoeven.

Indeling hoofdgebouw:

Begane grond: entree/hal met garderobe, trapopgang, toilet, living met schouw, tuindeuren en werkplek, halfopen keuken, bijkeuken, meterkast en een overdekt terras.

1e verdieping: overloop/gang, 3 slaapkamers, badkamer, meerdere dakterrassen en balkon.

Indeling bijgebouw:

Begane grond: hal, L-vormige corridor met entree bijgebouw, dubbele garage/werkplaats met elektrische roldeur, gastenverblijf bestaande uit een entree met gang, slaapkamer, badkamer, woonkamer met dubbele schuifpui en vide, open keuken en een veranda.

1e verdieping: Een kantoor en een grote berging (deels boven de dubbele garage). Dit kantoor en de berging is ook te gebruiken als slaapkamer. Op de vide bevindt zich nog een kantoorruimte.

Dit bijgebouw is uitermate geschikt om gasten te ontvangen.

Om een goed overzicht te krijgen van dit unieke landgoed, verwijzen wij u naar de mini-site onderduikersweg7.nl. Hiermee neemt u alvast een voorproefje van deze woning door middel van de foto’s, een 3D-tour en een drone-opname.

Om het werkelijke gevoel te krijgen wat het betekent om op Landgoed De Bult te verblijven, nodigen wij u uit voor een persoonlijke rondleiding. Alleen dan ervaart u, omarmd door de natuur, de rust en de ruimte en het optimale gevoel van privacy.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie