Lindenlaan 60

8253 AA, Dronten

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1997
Aantal kamers:
6
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Ligging:
Aan rustige weg, Beschutte ligging, Aan vaarwater
Aantal slaapkamers:
5
Verwarming:
C.V.-ketel, Houtkachel
Woonoppervlakte:
194 m2
Aantal verdiepingen:
3
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
857 m2
Energielabel:
A
Garage:
Inpandig, Parkeerplaats, Souterrain
Inhoud:
620 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Achtertuin, Tuin rondom

Omschrijving

Luxe villa met souterrain, garage en parkeerplaatsen op eigen grond

Kijk voor meer informatie op de miniwebsite van de woning: lindenlaan60.nl

Deze luxe villa met souterrain ligt aan de rand van Villa park Ketelhaven. Een privé park met 217 unieke woningen met permanente woonbestemming nabij de jachthaven aan het Ketelmeer. Het park is onder andere voorzien van zwembad, tennisbanen en nutsvoorzieningen, zoals glasvezel, en wordt geheel zelfstandig door de bewoners beheerd.

Deze royale woning is in 1997 gebouwd en voorzien van luxe materialen, een eigen zwembad, meerdere terrassen, krachtstroom, vloerverwarming op de begane grond, souterrain met daglicht, goed geïsoleerd en onderhoudsvrije kunststof kozijnen en ramen. Bovendien wordt de woning zeer goed en met aandacht onderhouden, waardoor de staat van onderhoud prima is te noemen.

De woning met een inpandige garage voor 2 auto’s en 2 parkeerplaatsen ligt op een kavel van 857 m². De tuin is fraai aangelegd en voorzien van meerdere terrassen, een zwembad en een blokhut.
Vanuit de living van 60 m² met erker heeft u vrij uitzicht over de dijk, waar ook schapen lopen, die het gras kort houden. Vooral in de erker is er optimaal zicht over de tuin. En met de grazende schaapjes een levendige bedoening en leuk om naar te kijken.
De centraal gelegen open luxe keuken is van alle gemakken voorzien.

Met 1 grote slaapkamer met en-suite badkamer op de begane grond, 2 ruime slaapkamers en een badkamer in het souterrain, en 2 slaapkamers op de 1e verdieping biedt deze woning veel ruimte. Bovendien is op elke verdieping bergruimte aanwezig in de vorm van vaste/inbouwkasten.

Naast de eigen grond is er een bijdrage voor het gemeenschappelijke terrein in de vorm van een erfpachtscanon van € 390,00 per jaar. De VVE kosten voor beheer van zwembad, tennisveld e.d. zijn 83,00 p/m.

Achter de dijk ligt de jachthaven waar een watersportcentrum is gevestigd.

Het is een uitgelezen locatie voor watersportliefhebbers en diegene die houden van de natuur en lekker vrij en toch niet eenzaam wonen. Er heerst een goede en relaxte sfeer en de woning ligt op een fraaie locatie binnen het park.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie