Koelandweg 1

7735 KW, Arrien

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1990
Aantal kamers:
3
Isolatie:
Volledig geïsoleerd, HR-glas
Ligging:
Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Aantal slaapkamers:
2
Verwarming:
Elektrische verwarming, Houtkachel
Woonoppervlakte:
61 m2
Aantal verdiepingen:
2
Warm water:
Elektrische boiler eigendom
Perceeloppervlakte:
1.590 m2
Energielabel:
E
Garage:
Aangebouwd hout
Inhoud:
320 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Vrijstaande recreatiewoning met garage op eigen grond

Deze zeer goed onderhouden recreatiewoning ligt op een groot kavel van 1.590 m2 eigen grond. Direct buiten Ommen begint een bosrijk gebied waar vele recreanten telkens terugkomen. Het staat bekend als heerlijk fiets- en wandelgebied, maar ook de rivier De Vecht meandert door dit prachtige natuurgebied.

Met een fraai houten toegangshek als afscheiding van de oprit is de grootte van het perceel duidelijk zichtbaar. In de voortuin staat een waterput met pomp en een pad naar de voordeur.
De houten woning is geïsoleerd en van vele gemakken voorzien. Via de entree en hal, is de keuze om zowel naar de garage of naar het woondeel te gaan. Via deze toegang loop je direct de keuken in.
De moderne keuken heeft grote laden en de keramische kookplaat is ingebouwd. Overige apparaten zijn weliswaar separaat, maar blijven wel achter. Ook de badkamer is compleet met wastafelmeubel, douche met elektrische boiler voor warm water, toilet en ruimte voor de wasmachine.
De woonkamer is aan beide zijden voorzien van openslaande deuren naar een terras. Zo kan zowel in de ochtend als avond gekozen worden waar te gaan zitten. Aansluitend aan de woonkamer zijn 2 slaapkamers, waarvan een met vaste kastenwand.
In de andere kamer is een vaste trap naar de bovenverdieping gemaakt. Hier is het niet zo hoog, maar er kan wel gelogeerd worden. Door middel van een dakraam is er daglicht. Een groot gedeelte is bergruimte.
De aangebouwde garage is voorzien van een tuimeldeur en biedt plaats aan 1 auto. Op dit moment is de ruimte in gebruik als berging.
Er is in deze woning geen gas aanwezig, het warm water voor keuken en douche is via close-in boiler, verwarming geschiedt d.m.v. de houtkachel die de gehele woning kan verwarmen. Extra is er nog een elektrische warmtestraler in de douche.

Verspreid in de tuin staan meerdere houten bergingen. De tuin is geheel omsloten door natuurlijke begroeiing. De tuin is voorzien van een elektrische grondwaterpomp met slangen. Ook de (elektrische)tuingereedschappen zijn bij de prijs inbegrepen. Het haardhout en overige gereedschappen blijven achter.

Om alvast de sfeer te proeven raden wij u aan een kijkje te nemen met de 3D-tour die te vinden is op de mini website: Koelandweg1.nl.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie