Fazantenbosweg 19

7722 HP, Dalfsen

€ 465.000,- k.k.

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1974
Aantal kamers:
3
Isolatie:
Dakisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Ligging:
Aan rustige weg, In bosrijke omgeving
Aantal slaapkamers:
2
Verwarming:
C.V.-ketel, Houtkachel
Woonoppervlakte:
101 m2
Aantal verdiepingen:
1
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
4.962 m2
Garage:
Geen garage
Inhoud:
373 m3
Status:
Beschikbaar
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Recreëren met een hoofdletter R

Deze in 2018 geheel gerenoveerde recreatiebungalow ligt op een mooi bosperceel van ca. 5000 m2 eigen grond in het Overijsselse Vechtdal.

Het inmiddels alom bekende wandel- en fietsgebied in de coulisse landschappen van deze omgeving en natuurlijk de rijke historische en culturele aspecten met zijn vele kastelen en landgoederen tussen de gezellige plaatsen Dalfsen en Ommen, waar je het hele jaar door kan genieten van de natuur.

Deze comfortabele 4 persoons bungalow ligt op een terp in het bos. Een aangelegd breed grintpad loopt vanaf het bospad naar de woning, zodat u met de auto tot bijna aan de woning kan rijden.
De woning is sfeervol ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien. De goed uitgeruste keuken, een gezellige houthaard in de woonkamer en twee slaapkamers met beiden een eigen badkamer zorgen voor een comfortabel verblijf. Daarnaast is er CV aangelegd en zijn isolerende maatregelen genomen.

Het is dan ook een geliefd pand wat blijkt uit de waardering van eerdere recreanten die ook telkens terugkeren. Hierdoor is wederom een award 2023 met een waardering van 9.6 bij booking.com uitgegeven.

Naast het heerlijk vertoeven in de woning is er natuurlijk ook het prachtige uitzicht vanuit alle vertrekken over de terrassen en zitjes en de uitgestrekte bostuin.
De tuin is zo ingericht dat er meer dan voldoende gelegenheid is om van de natuur te genieten op de verschillende terrassen, tussen de bomen of in de volledig ingerichte buitenkeuken. Deze is iets lager gelegen in de tuin en overkapt.

Voor het parkeren van auto’s is er voldoende ruimte aan het begin van het grindpad op eigen terrein.

De woning is tot nu toe selectief gebruikt in de verhuur, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze heerlijke plek alleen voor eigen gebruik te houden. Er zijn geen parkkosten van toepassing of ander soortige verplichtingen.

Dit recreatieverblijf wordt ook gedurende de verkoopperiode regelmatig verhuurd, waarmee met het plannen van bezichtigingen rekening gehouden wordt.

Bent u na het zien van de miniwebsite fazantenbosweg19.nl en de 3D-tour enthousiast geworden en wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie