Koezenkamp 48

7721 VD, Dalfsen

Verkocht

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1990
Aantal kamers:
4
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Ligging:
In woonwijk
Aantal slaapkamers:
3
Verwarming:
C.V.-ketel
Woonoppervlakte:
132 m2
Aantal verdiepingen:
3
Warm water:
C.V.-ketel
Perceeloppervlakte:
287 m2
Energielabel:
A
Garage:
Aangebouwd steen
Inhoud:
522 m3
Status:
Verkocht
Buitenruimte:
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Omschrijving

Twee-onder-een-kap woning met garage en diepe tuin

De Koezenkamp is een rustige straat aan de rand van de 90’er jarenwijk Ankummer Es II. Dichtbij de ontsluiting naar de Hessenweg via de Vossersteeg of Bontekamp. Deze wijk heeft nog alle ruimte met brede straten en veel openbaar groen. Een natuurlijke vijver met wandelpad omringd ligt letterlijk om de hoek. Twee grote speelvelden voor de kinderen liggen beiden op enkele minuten wandelen.

Deze ruime, solide woning is zeer goed onderhouden, is voorzien van 12 zonnepanelen en heeft label A. Aan de achterzijde is een bijkeuken met binnendeur naar de aanliggende garage. Een besloten diepe achtertuin ligt op het noorden. De tuin is aangelegd met terrassen en een vijver met waterpartij en borders rondom. Achterin ligt een stukje kunstgras. Door zijn ligging en diepte is er altijd keuze tussen zon en schaduw.

De ruime woonkamer met grote ramen is heerlijk licht en kijkt uit over de straat. Aan de achterkant ligt de in hoek opgestelde inbouwkeuken met aansluitend de bijkeuken. Hier is een uitgang naar de tuin en de toegang tot de garage. Vanuit de garage kunt u ook de tuin in. Verder is de garage voorzien van een elektrische segmentdeur.

Op de 1e verdieping treft u 2 grote slaapkamers. De hoofdslaapkamer is ontstaan door 2 kamers samen te voegen. De 2 deuren zijn nog aanwezig, zodat dit eenvoudig in oude staat terug te brengen is.
Aan de ruime overloop met tochtdeur naar de 2e verdieping ligt ook de badkamer met bad, wastafel, aparte douche en 2e toilet.

Op de 2e verdieping is een grote overloop. Hier zijn de wasmachine en droger opgesteld, de CV-ketel, en de Omvormer van de zonnepanelen. Daarnaast ligt er een 3e, eveneens grote, slaapkamer over de gehele lengte van de woning. Deze is voorzien van 2 dakramen, waardoor het heerlijk licht is.

Samengevat: Een heerlijk lichte en zeer ruime gezinswoning met garage en fijne tuin.

Neem alvast een kijkje met de 3D-tour via de mini-site Koezenkamp48.nl

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie