Pijlriet 7

7711 ZB, Nieuwleusen

€ 268.500,- v.o.n.

+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
2023
Aantal kamers:
2
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Aantal slaapkamers:
1
Verwarming:
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Woonoppervlakte:
68 m2
Aantal verdiepingen:
2
Warm water:
Doorstroomboiler
Garage:
Geen garage
Inhoud:
232 m3
Status:
Verkocht vrij op naam
Buitenruimte:
Plaats

Omschrijving

De SMART woning is een betaalbare grondgebonden rug-aan-rugwoning. Ideaal voor één- en tweepersoonshuishoudens en geschikt voor jong en oud. De voorkant van de woning heeft een grote glazen gevel over de gehele breedte en hoogte. Dit zorgt voor veel lichtinval.

De woningen zijn efficiënt ingericht: de open keuken geeft veel ruimte en onder de trap, eventueel af te sluiten met een trapkast, is voldoende bergruimte aanwezig. Op de verdieping bevinden zich een royale slaapkamer en een badkamer met ruimte voor een tweede toilet en/of dubbele wastafel. Door het plaatsen van een muur op de overloop kun je hier extra ruimte creëren, bijvoorbeeld voor een aparte wasruimte.

Deze duurzame woningen maken geen gebruik van aardgas en hebben zonnepanelen op het dak. Een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en -verkoeling zorgt voor een aangenaam wooncomfort.

De SMART woningen, die je in de brochure vindt, zijn specifiek voor 1- en 2-persoonshuishoudens ontwikkeld en worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling.

Bekijk de 3D-tour van deze woning om een goede indicatie te krijgen.

Alle verkoopinformatie vindt u op de project website: hetwester.nl

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie