Drogterweg 8

7921 RK, Zuidwolde

€ 450.000,- k.k.

+ meer
+ meer
+ meer
+ meer
+ meer

Kenmerken

Bouwjaar:
1906
Aantal kamers:
7
Ligging:
Aan rustige weg, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Aantal slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
107 m2
Aantal verdiepingen:
2
Perceeloppervlakte:
1.700 m2
Energielabel:
G
Garage:
Geen garage
Inhoud:
618 m3
Status:
Beschikbaar
Buitenruimte:
Tuin rondom

Omschrijving

Nieuwbouw of totale renovatie?

In het buitengebied van Zuidwolde ligt deze aantrekkelijke locatie aan de Drogterweg. Een prachtige omgeving waar zowel weilanden als bossen in de nabije omgeving liggen. Een fijn gebied om te wonen en zeer geliefd bij natuurliefhebbers. Ook wandelaars, fietsers en ruiters kunnen zich hier goed vermaken.

Deze vervallen boerderij schreeuwt om aandacht. Ofwel om met liefde in ere hersteld te worden, ofwel verdient deze prachtige locatie een passend nieuw te bouwen object.

Het is aan u!

Dit opstal in zijn huidige staat met 1700 m2 grond wordt aangeboden voor € 450.000,00. Het is mogelijk een aanliggend grasland van 19.415 m2 aan te kopen. Deze kavel heeft een vraagprijs van € 150.000,00. Gezien deze extra optie is de totale locatie zeer geschikt voor het houden van hobbydieren of paarden.

De onroerende zaak wordt overgedragen in de staat waarin deze zich bevindt inclusief alle zichtbare en onzichtbare gebreken, op basis van het “as is, where is” principe. Koper aanvaardt de huidige bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand van de onroerende zaak in alle opzichten. Koper heeft ter zake van deze staat van de onroerende zaak geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper.

Voor uitgebreide informatie, neem alvast een kijkje op de mini-site drogterweg8.nl

Heeft u een vraag over deze woning?

Neem contact op

Locatie